MW-Bodemsanering B.V. is door SBB erkend als leerbedrijf.

Dit betekent dat wij aan de voorwaarden voldoen om jonge en enthousiaste leerlingen van het MBO een leuke en leerzame stageplaats te mogen aanbieden. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Als student vind je bij ons een goede en veilige werkplek die aansluit bij jouw opleiding. Je oefent het beroep uit waarvoor je in opleiding bent, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. We hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden en op te leiden.

MW-Bodemsanering B.V. is het traject ingegaan om BRL7000, ISO9001 & VCA te behalen. Tijdens deze verschillende toelatingen worden ze op verschillende proces en producteisen getoetst. Dit gehele traject zal officieel beoordeeld worden door Eerland Certification.

MW-Bodemsanering B.V. is officieel BRL7000, ISO9001 & VCA gecertificeerd door Eerland Certifications. Aan alle toelatingseisen van de beoordelingsrichtlijnen 7000 voldoen we. Met het BRL7000 certificaat kunnen wij geheel onze eigen bodemsanering uitvoeren en daarmee streven naar de meest efficiƫnte oplossingen.

Het ISO9001 certificaat waarborgt het gehele kwaliteitsbeleid van MW-Bodemsanering B.V. Hiermee zorgen wij voor een hogere klanttevredenheid. Alle bedrijfseisen worden aantoonbaar beheerst. Het is een teken voor onze organisatie en onze klanten om MW-Bodemsanering B.V. op een vaste en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement te doen. Kortom: we waarborgen continue onze eigen kwaliteit.

Het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een gecertificeerde controlelijst waarmee we aantonen dat we veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens de uitvoerende werkzaamheden. Hiermee streven we naar het veiligheidsbewust zijn te verhogen tijdens de werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ook minimaal VCA gecertificeerd en garanderen kwaliteit en veiligheid.

logo Neem contact met ons op.

In elke vorm is er contact, precies naar uw eigen wensen. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen.

Onze locatie

Amstelwijckweg 1
3316 BB Dordrecht

Bel ons

078 6 45 53 94

Normec Certification

BRL7000: EC-SIK-70236
ISO-9001: EC-KWA-01473
CA: EC-VCA-10354