mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 


  Onze expertise op het gebied van bodemsanering, bodem­onderzoek en als grondbank komt voort uit onze jarenlange ervaring op zowel civiel gebied als in de milieutechnische sector. Door onze bodemsanerings­projecten en diverse grondonderzoeken op verschillende (bodem) gebieden, hebben wij een groot netwerk van bedrijven en contacten opgebouwd. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk verzoek honoreren.  
  Bodemsanering

MW Bodemsanering houdt zich al 15 jaar bezig met bodemonderzoek, bodemsanering, , een schone grond verklaring en verrichten wij divers grondwerk. Gezien onze jarenlange kennis en ervaring binnen ons vakgebied, zijn wij toch wel een bodemsanering specialist te noemen. De regelgeving bij bodemsanering is complex en er dient met veel factoren en omstandigheden rekening gehouden te worden. Gezien onze connecties in de milieutechnische sector, genieten wij veel vertrouwen bij onze projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven en instanties.

Onze visie op bodemsanering

Als specialist in bodemonderzoek en bodemsanering zijn wij een volwaardige sparringpartner, adviseur en uitvoerder bij zowel kleinschalige als grootschalige bodemprojecten. Door onze certificeringen en beoordelingsrichtlijnen kunnen wij een hoog kwaliteitsbeleid waarborgen. Bodemsanering vraagt nu eenmaal een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering. MW Bodemsanering is een betrouwbare en slagvaardige partner om verontreinigde grond bouw- en woonrijp te maken. Wij werken samen met zeer professionele projectmedewerkers, die zowel uw bodemonderzoek of een saneringsproject kunnen (bege)leiden en/of volledig uitvoeren.

Deskundig leidinggevende projectmedewerkers

Elke bodemsanering wordt door ons onder de BRL 7000 richtlijn uitgevoerd. Hierdoor wordt door onze deskundige leidinggevende projectmedewerkers (DLP) de veiligheid en kwaliteit tijdens de sanering gewaarborgd. Onze leidinggevenden hebben de juiste expertise, zijn meedenkend en hebben een sterk probleemoplossend vermogen. Door hun brede werkervaring zijn zij de aangewezen personen om een sanering in goede banen te leiden en toe te zien op de controle hiervan. Onze DLP’ers en KVP’ers zijn tevens in te huren op projectbasis
.
Waarom MW Bodemsanering?

Wij onderscheiden en kenmerken ons op de volgende punten:

  Hoge kwaliteitsnorm en garantie bij alle bodem(sanering)projecten
  Wij werken alleen met zeer ervaren en deskundige medewerkers
  Uw adviseur, sparringpartner en uitvoerder bij bodemsanering
  Uitgebreide deskundige kennis en expertise
  Wij denken mee in termen van kostenbesparende projecten
  Focus op een zo hoog mogelijke efficiency tegen de laagste kosten

“ Wij zijn graag uw adviespartner bij bodemonderzoek en bodemsanering”