mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 

  Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes. Op deze pagina worden alle nieuwe trends rondom bodemsane-ring, de regelgeving en werkzaamheden geplaatst.  
  Nieuws

MW-Bodemsanering B.V. is door SBB erkend als leerbedrijf.
Dit betekent dat wij aan de voorwaarden voldoen om jonge en enthousiaste leerlingen van het MBO een leuke en leerzame stageplaats te mogen aanbieden. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Als student vind je bij ons een goede en veilige werkplek die aansluit bij jouw opleiding. Je oefent het beroep uit waarvoor je in opleiding bent, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. We hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden en op te leiden.
MW-Bodemsanering B.V. is het traject ingegaan om BRL7000, ISO9001 & VCA te behalen. Tijdens deze verschillende toelatingen worden ze op verschillende proces en producteisen getoetst. Dit gehele traject zal officieel beoordeeld worden door Eerland Certification.

MW-Bodemsanering B.V. is officieel BRL7000, ISO9001 & VCA gecertificeerd door Eerland Certifications. Aan alle toelatingseisen van de beoordelingsrichtlijnen 7000 voldoen we. Met het BRL7000 certificaat kunnen wij geheel onze eigen bodemsanering uitvoeren en daarmee streven naar de meest efficiënte oplossingen.

Het ISO9001 certificaat waarborgt het gehele kwaliteitsbeleid van MW-Bodemsanering B.V. Hiermee zorgen wij voor een hogere klanttevredenheid. Alle bedrijfseisen worden aantoonbaar beheerst. Het is een teken voor onze organisatie en onze klanten om MW-Bodemsanering B.V. op een vaste en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement te doen. Kortom: we waarborgen continue onze eigen kwaliteit.

Het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een gecertificeerde controlelijst waarmee we aantonen dat we veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens de uitvoerende werkzaamheden. Hiermee streven we naar het veiligheidsbewust zijn te verhogen tijdens de werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ook minimaal VCA gecertificeerd en garanderen kwaliteit en veiligheid.

 

Projecten:

Fase 1 Rockanje Sloopwerkzaamheden

De eigenaar van het perceel wil een woonhuis, het oude woonhuis wordt gesloopt en het perceel ontruimt van obstakels. Het woonhuis is vrij van asbest, alles wordt gesorteerd en afgevoerd in containers.Bodemonderzoek te Hoek van Holland
Op deze locatie te hoek van Holland wordt een bodemonderzoek uitgevoerd ivm de aanvraag voor een bouw vergunning. Met de toevoeging van dit rapport kan de vergunning verzorgd worden voor de nieuwbouw van een hotel.Tankonderzoek Bosch & Duin
Een schitterende plaats Bosch & Duin, hier wordt een ondergrondse tank onderzocht om te achterhalen of de grond rondom de tank verontreinigd is.

Ford Hardenbol te Ridderkerk
Bij de Ford dealer Hardenbol te Ridderkerk wordt op dit moment een bodemonderzoek uitgevoerd. Hier wordt een nul situatie vastgesteld voor de eventuele verhuur van het perceel.Dordrecht Tanksanering
Weer een tevreden klant door het cleanen en verwijderen van een ondergrond tank.