mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 

  Na een grondonderzoek en eventuele bodemsanering kunnen wij ook de vervuilde grond afvoeren en schone grond aanvoeren. Ook bij dit soort grondwerk nemen wij de kwaliteit van onze grond, zand of grind hoog in acht en leveren het bijbehorende certificaat. Zo weet u zeker dat u op een schone bodem uw project kunt uitvoeren in teken van een gezond milieu en leefklimaat.  
  Grondbank

MW Bodemsanering fungeert ook als grondbank bij het afvoeren van verontreinigde grond, zand en puin. Bij diverse civiel technische projecten komt grond vrij. Dit kan niet altijd hergebruikt worden en moet het vrijgekomen grond afgevoerd of elders herschikt worden. Door het uitvoeren van een grondonderzoek, kan de kwaliteit van het grond achterhaald worden. Hierna bekijken wij de meest efficiënte en goedkoopste manier bij grond afvoeren, of herschikken het op een andere locatie. Door middel van onze samenwerking met diverse grondbanken in Nederland, kunnen wij altijd de meest voordelige grondafvoer bewerkstelligen. Denk hierbij aan:

  Verschillende afvoer stromen
  klei afvoeren
  Zand afvoeren
  Asbest afvoeren
  Puin afvoeren

Hergebruik bij grond afvoeren

Na een eventuele grondonderzoek en bodemsanering beoordelen wij de kwaliteit van de grond en wordt dit naar één van onze samenwerkende grondbanken afgevoerd. Indien er geen sprake is van vervuilde grond, kan deze na keuring mogelijk hergebruikt worden bij andere bouwwerken in de regio. Een grondbank regelt de vraag en aanbod van grond en bemiddelt tussen aanbieders en afnemers. Door samen te werken met landelijk verspreide grondbanken, worden transportafstanden beperkt en kan een snelle afhandeling nagestreefd worden. Of het nou gaat om 10, 100 of 100.00 m3 grond, wij hebben altijd de beste oplossing .

Grondaanvoer bij ophoogzand

Moet een bepaalde locatie, terrein of bouwproject aangevuld of opgehoogd worden met schoon zand en/of grond, kan MW Bodemsanering dit ook voor u regelen. Juist door ons Opmerking [C1]: Link naar pagina Grondonderzoek Opmerking [C2]: Link naar pagina Bodemsanering uitgebreid netwerk aan grondbanken, is er altijd een grondbank bij u in de buurt. Daarmee kunnen wij de goedkoopste manier van ophoogzand bij u aanleveren en kunt u bij ons zand bestellen of zwarte grond kopen. Al onze grondstoffen worden geleverd met bijbehorend certificaat. Wij kunnen u de volgende grondstromen leveren:

  Grond of zand
  Ophoogzand
  Schoon zand inclusief certificaat
  Grind
  Menggranulaat
  Bims (vulkaansoort)

Grond afvoeren of grond kopen?

Wilt u meer informatie of een offerte voor het afvoeren of juist bestellen van grond? Klik dan door, vul uw gegevens in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Informatie of offerte aanvragen