mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 


  Wanneer een bodem­onderzoek is uitgevoerd komt het steeds vaker voor dat hier een bodemsanering uit voortvloeit. De voorbereiding van een sanering begint bij het uitpluizen van het bodemonderzoek, hier staan de verschillende soorten en mate van de verontreinigen (bodemvervuiling) in vast gesteld, mobiele of immobiel. Dit bodemonderzoek is vaak de leidraad van de sanering.  
MW-Bodemsanering B.V. is officieel BRL7000 gecertificeerd door Normec Certification.. Aan alle toelatingseisen van de beoordelingsrichtlijnen 7000 voldoen we. Met het BRL7000 certificaat kunnen wij geheel onze eigen bodemsanering aannemen, uitvoeren en begeleiden. Door middel van het BRL7000 certificaat kunnen we nog beter streven naar de meest efficiënte oplossingen.

 
Het ISO9001 certificaat waarborgt het gehele kwaliteitsbeleid van MW-Bodemsanering B.V. Hiermee zorgen wij voor een hogere klanttevredenheid. Alle bedrijfseisen worden aantoonbaar beheerst. Het is een teken voor onze organisatie en onze klanten om MW-Bodemsanering B.V. op een vaste en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement te doen. Kortom: we waarborgen en verbeteren continue onze kwaliteit.

Het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een gecertificeerde controlelijst waarmee we aantonen dat we veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens de uitvoerende werkzaamheden. Hiermee streven we om het veiligheidsbewust zijn te verhogen tijdens de werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ook minimaal VCA gecertificeerd en garanderen kwaliteit en veiligheid.

Eerland Certification
BRL7000: EC-SIK-70236
ISO-9001: EC-KWA-01473
VCA: EC-VCA-10354