mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 

  Met een gegrond bodemonderzoek kunt u veel kosten besparen door tijdig in te grijpen als bodem­sanering nodig is. Wij kunnen nauwkeurig aan­geven in hoeverre er sprake is van bodemverontreiniging of vervuilde grond. Onze bodem-experts geven u duidelijk inzicht in de kwaliteit van de bodem, zodat risico’s uitgesloten kunnen worden.  
  Bodemonderzoek

 
MW Bodemsanering verzorgt ook bodemonderzoek als er mogelijk sprake is van bodemverontreiniging of (sterk) vervuilde grond. Zeker bij bouwprojecten is het belangrijk om te weten of op een bepaald terrein veilig en verantwoord gebouwd kan worden. Een grondig bodemonderzoek geeft inzicht in mogelijke risico’s voor het doel van de locatie. Wij kunnen hiervoor diverse bodemonderzoeken verzorgen:

  Een verkennend bodemonderzoek
  Een nader bodemonderzoek
  Een saneringsonderzoek
  Een saneringsopzet en begeleiding
  Vastlegging nul situaties
  Vastlegging eindsituaties
  Bodemonderzoeken na calamiteiten
  Bodemonderzoeken bij tanks


Een verkennend bodemonderzoek

Soms kan het nodig zijn om in bepaalde situaties een verkennend of nader bodemonderzoek uit te voeren. Een verkennend bodemonderzoek toetst de kwaliteit van de grond aan de geldende normen en wettelijke kaders en geeft een duidelijk beeld van de mogelijke risico’s bij toekomstige bouwplannen of gebruik van de locatie. Een nader bodemonderzoek geeft specifiek inzicht in de omvang en ernst van de bodemverontreiniging. Ook bij een vermoeden van vervuilde grond of een jaren eerder gedaan onderzoek.

Bodemonderzoek en grond afvoeren

Vanuit onze grondbank kunnen wij desgewenst ook gelijk de vervuilde grond afvoeren. Zo heeft u bij MW Bodemsanering een samenwerkingspartner die alles vanaf het eerste onderzoek tot en met het afvoeren van verontreinigde grond voor u kan uitvoeren/verzorgen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgdragen dat schone grond wordt aangevoerd en dat het bouwproject kan starten. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies en bespaart u kosten op diverse aannemingsbedrijven om de klus te klaren.

Meer informatie over bodemonderzoek ontvangen?

Wilt u meer informatie of een offerte voor het uitvoeren van een bodemonderzoek aanvragen? Klik dan door, vul uw gegevens in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Informatie of offerte aanvragen