mw-bodemsanering mw-bodemsanering mw-bodemsanering
 

 

 


  Onze expertise op het gebied van bodemsanering, bodem­onderzoek en als grondbank komt voort uit onze jarenlange ervaring op zowel civiel gebied als in de milieutechnische sector. Door onze bodemsanerings­projecten en diverse grondonderzoeken op verschillende (bodem) gebieden, hebben wij een groot netwerk van bedrijven en contacten opgebouwd. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk verzoek honoreren.  
  Asbestinventarisatie

Het tijdperk waarin mensen aan hoge concentraties asbest werden blootgesteld ligt gelukkig ver achter ons. In wat oudere gebouwen en constructies komt helaas nog vaak asbesthoudend materiaal voor. Bij sloop en/of renovatie is een asbestinventarisatie door een gecertificeerd bedrijf verplicht.

Asbestverwijdering

Blijkt dat er inderdaad asbest aanwezig is, dan kan MW-Bodemsanering voor u regelen dat dit op een veilige manier verwijderd wordt. Op deze manier kunnen wij een totaalpakket aanbieden van asbestinventarisatie, sloop gebouw en een aansluitende schoon grond verklaring.

Kwaliteit eindcontrole (vrijgeving)

De kwaliteit van de eindcontrole is cruciaal. Na verwijdering wordt uw pand weer gecontroleerd. MW-Bodemsanering zorgt er voor dat er een onafhankelijke eindcontrole plaats vindt door een RvA-geaccrediteerd laboratorium. Wanneer er geen asbestresten meer worden aangetroffen wordt het saneringsgebied vrijgegeven. Wanneer het gebied is vrijgegeven kunnen verdere werkzaamheden worden opgepakt, op deze manier wordt de sloop en/of renovatie een stuk veiliger gemaakt.

Beschermingsmaatregelen, zoals een containment of een afgezet terrein, worden dan verwijderd en de ruimte of het terrein is weer toegankelijk voor personeel en publiek.

Met MW-Bodemsanering bent u verzekerd van een veilig pand en een veilige werkomgeving.

Wij raden u aan dit onderzoek te doen. De arbeidsinspectie stelt zo’n onderzoek verplicht