logo Grondbank

MW Bodemsanering fungeert ook als grondbank bij het afvoeren van verontreinigde grond, zand en puin. Bij diverse civiel technische projecten komt grond vrij. Dit kan niet altijd hergebruikt worden en moet het vrijgekomen grond afgevoerd of elders herschikt worden. Door het uitvoeren van een grondonderzoek, kan de kwaliteit van het grond achterhaald worden. Hierna bekijken wij de meest efficiënte en goedkoopste manier bij grond afvoeren, of herschikken het op een andere locatie. Door middel van onze samenwerking met diverse grondbanken in Nederland, kunnen wij altijd de meest voordelige grondafvoer bewerkstelligen. Denk hierbij aan: Verschillende afvoer stromen, klei afvoeren, zand afvoeren, asbest afvoeren en puin afvoeren.

Hergebruik bij grond afvoeren

Na een eventuele grondonderzoek en bodemsanering beoordelen wij de kwaliteit van de grond en wordt dit naar één van onze samenwerkende grondbanken afgevoerd. Indien er geen sprake is van vervuilde grond, kan deze na keuring mogelijk hergebruikt worden bij andere bouwwerken in de regio. Een grondbank regelt de vraag en aanbod van grond en bemiddelt tussen aanbieders en afnemers. Door samen te werken met landelijk verspreide grondbanken, worden transportafstanden beperkt en kan een snelle afhandeling nagestreefd worden. Of het nou gaat om 10, 100 of 100.00 m3 grond, wij hebben altijd de beste oplossing.

Grondaanvoer bij ophoogzand

Moet een bepaalde locatie, terrein of bouwproject aangevuld of opgehoogd worden met schoon zand en/of grond, kan MW Bodemsanering dit ook voor u regelen. Juist door ons Opmerking [C1]: Link naar pagina Grondonderzoek Opmerking [C2]: Link naar pagina Bodemsanering uitgebreid netwerk aan grondbanken, is er altijd een grondbank bij u in de buurt. Daarmee kunnen wij de goedkoopste manier van ophoogzand bij u aanleveren en kunt u bij ons zand bestellen of zwarte grond kopen. Al onze grondstoffen worden geleverd met bijbehorend certificaat. Wij kunnen u de volgende grondstromen leveren:

•   Grond of zand
•   Ophoogzand
•   Schoon zand inclusief certificaat
•   Grind
•   Menggranulaat
•   Bims (vulkaansoort)

logo Neem contact met ons op.

In elke vorm is er contact, precies naar uw eigen wensen. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen.

Onze locatie

Amstelwijckweg 1
3316 BB Dordrecht

Bel ons

078 6 45 53 94

Normec Certification

BRL7000: EC-SIK-70236
ISO-9001: EC-KWA-01473
CA: EC-VCA-10354