Certificering

MW-Bodemsanering B.V. is officieel BRL7000 gecertificeerd door Normec Certification.. Aan alle toelatingseisen van de beoordelingsrichtlijnen 7000 voldoen we. Met het BRL7000 certificaat kunnen wij geheel onze eigen bodemsanering aannemen, uitvoeren en begeleiden. Door middel van het BRL7000 certificaat kunnen we nog beter streven naar de meest efficiƫnte oplossingen.

Het ISO9001 certificaat waarborgt het gehele kwaliteitsbeleid van MW-Bodemsanering B.V. Hiermee zorgen wij voor een hogere klanttevredenheid. Alle bedrijfseisen worden aantoonbaar beheerst. Het is een teken voor onze organisatie en onze klanten om MW-Bodemsanering B.V. op een vaste en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement te doen. Kortom: we waarborgen en verbeteren continue onze kwaliteit.

Het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een gecertificeerde controlelijst waarmee we aantonen dat we veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens de uitvoerende werkzaamheden. Hiermee streven we om het veiligheidsbewust zijn te verhogen tijdens de werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ook minimaal VCA gecertificeerd en garanderen kwaliteit en veiligheid.

logo Neem contact met ons op.

In elke vorm is er contact, precies naar uw eigen wensen. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen.

Onze locatie

Amstelwijckweg 1
3316 BB Dordrecht

Bel ons

078 6 45 53 94

Normec Certification

BRL7000: EC-SIK-70236
ISO-9001: EC-KWA-01473
CA: EC-VCA-10354