logo Asbestinventarisatie

Het tijdperk waarin mensen aan hoge concentraties asbest werden blootgesteld ligt gelukkig ver achter ons. In wat oudere gebouwen en constructies komt helaas nog vaak asbesthoudend materiaal voor. Bij sloop en/of renovatie is een asbestinventarisatie door een gecertificeerd bedrijf verplicht.

Asbestverwijdering

Blijkt dat er inderdaad asbest aanwezig is, dan kan MW-Bodemsanering voor u regelen dat dit op een veilige manier verwijderd wordt. Op deze manier kunnen wij een totaalpakket aanbieden van asbestinventarisatie, sloop gebouw en een aansluitende schoon grond verklaring.

Kwaliteit eindcontrole (vrijgeving)

De kwaliteit van de eindcontrole is cruciaal. Na verwijdering wordt uw pand weer gecontroleerd. MW-Bodemsanering zorgt er voor dat er een onafhankelijke eindcontrole plaats vindt door een RvA-geaccrediteerd laboratorium. Wanneer er geen asbestresten meer worden aangetroffen wordt het saneringsgebied vrijgegeven. Wanneer het gebied is vrijgegeven kunnen verdere werkzaamheden worden opgepakt, op deze manier wordt de sloop en/of renovatie een stuk veiliger gemaakt.

Beschermingsmaatregelen, zoals een containment of een afgezet terrein, worden dan verwijderd en de ruimte of het terrein is weer toegankelijk voor personeel en publiek.

Met MW-Bodemsanering bent u verzekerd van een veilig pand en een veilige werkomgeving.

Wij raden u aan dit onderzoek te doen. De arbeidsinspectie stelt zo’n onderzoek verplicht

logo Neem contact met ons op.

In elke vorm is er contact, precies naar uw eigen wensen. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen.

Onze locatie

Amstelwijckweg 1
3316 BB Dordrecht

Bel ons

078 6 45 53 94

Normec Certification

BRL7000: EC-SIK-70236
ISO-9001: EC-KWA-01473
CA: EC-VCA-10354